FALUSI SZÁLLÁSHELY ÉS GASZTRONÓMIAI SZOLGÁLTATÁSOK KIALAKÍTÁSA LULLA KÖZSÉGBEN
LillaLulla vendégház és kistermelői termékek

LillaLulla kistermelői termék kínálat bővítése és termék előállítás fejlesztése


VP6-19.2.1.-53-3-17 LEADER projekt (projekt azonosítója: 1939266402) Támogatási alap: Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap
Projekt rövid összefoglalója:

Budapestről hazaköltözve 3 éve folytatok családommal kistermelői tevékenységet egy Balaton közeli kis faluban, Lullán - egy falusi vendégház üzemeltetésével párhuzamosan. Termékeink már országosan ismertek és keresettek, sok látogatót fogadunk helyben a kistermelői tevékenységük kapcsán.

A jelen projekt célja új helyi termékek előállítását, és a már piacra bevezetett termékek előállítását megkönnyítő, kapacitásbővítést biztosító eszközök beszerzése. A kiírás célkitűzésével összhangban fejlesztésre kerülne a bemutatáshoz, vendégfogadáshoz szükséges eszközparkunk is. Tevékenységünkkel növelni szeretnénk a Balaton vonzáskörzetéhez tartozó Lulla turisztikai vonzerejét, a faluba csalni a gasztronómiára fogékony nyaralókat, kirándulókat. A fejlesztés segítségével erősítenénk jelenlétünk a regionális gasztronómiában, új piaci kapcsolatokat alakíthatunk ki.

Hiszünk abban, hogy a Balaton déli partja és kiemelten annak vonzáskörzete komoly turisztikai és gasztronómiai fellendülés előtt áll a következő években, egyre inkább hasonlóvá válhat majd vonzerejében az északi parthoz tartozó Balaton-felvidékhez. Ez a pályázat komoly lehetőséget jelent, hogy erősíthessük a kistermelői jelenlétünk és a már megkezdett úton továbbhaladva még tovább fejlődhessünk, szeretnék aktív résztvevője lenni ennek a változásnak.

A fejlesztés részletes szakmai tartalmának bemutatása:

Egy meglévő, különálló épületben elhelyezkedő, és külön bejárattal rendelkező 16 négyzetméteres helyiséget rendezzük be a kistermelői termékek előállítását szolgáló új eszközökkel és munkapultokkal. A helyiséghez kapcsolódó pince nagyszerűen alkalmas a betakarított gyümölcsök, zöldség termények feldolgozás előtti tárolására, illetve bizonyos késztermékek, mint például a gyümölcslét tartalmazó tartály elhelyezésére is.

Nagyméretű, rendezett füves udvarunkon helyezzük el a kerti asztalokat és székeket, valamint az árnyékoló eszközöket. A hozzánk érkező vendégeket itt tudjuk leültetni a kert és a feldolgozó helyiség bemutatása után és az "üzemlátogatás" részeként kóstoltatást tartani, beszélgetni a látottakról.

A hozzánk látogatók megtekinthetik a gyümölcsösünket és zöldséges kertünket, bepillantást nyerhetnek a szezonálisan zajló munkafolyamatokba, hogy milyen eszközökkel és hogyan készítjük egyes termékeinket. Az egyes munkafolyamatokról videókat / fényképeket is rendszeresen készítünk, így digitális vetítés formájában az év másik szakában is meg tudjuk mutatni a termelésünk minden részét az aktuális látogatóknak. Előzetes bejelentkezés alapján eddig is, és a jövőben is bármikor meglátogathatnak minket az érdeklődök, örömmel látunk portánkon mindenkit!

VP6-19.2.1.-53-3-17 LEADER projekt projekt azonosítója: 1939266402 - LillaLulla Vendégház
VP6-19.2.1.-53-3-17 LEADER projekt projekt azonosítója: 1939266402

« vissza

MEGKÖZELÍTÉS
8660 Lulla, Kossuth L. u. 41.
IMPRESSZUM
LillaLulla Bt.
Tárhelyszolgáltató:

Légy a hálón Bt.
8660 Lulla, Kossuth L. u. 41.
perger@legyahalon.hu
© Minden jog fenntartva
OLDALTÉRKÉP
VENDÉGHÁZ
Apartmanok, Árak, Megközelítés, Kikapcsolódási lehetőségek, Gasztrónomia

SZOLGÁLTATÁSOK

TERMÉKEK
Vásárlási lehetőségek, Medvehagyma, Szörpök, Lekvárok, Zöldségkrémek, Chili

BLOG

LillaLulla kistermelői termék kínálat bővítése és termék előállítás fejlesztése